sábado, 13 de septiembre de 2008

Previa de lo que puede ser el primer título del Pamesa esta temporada


Pamesa València disputa el seu primer títol oficial de la temporada davant de l'Alacant Costa Blanca
13/09/2008

Fotis Katsikaris disposarà de tots els seus efectius, a excepció de Domos Dikoudis, que continua amb la recuperació de la lesió que es va produir fa 10 dies, i que també li va impedir estar en el torneig de Reus la passada setmana i en el xoc del divendres davant del C.B. Múrcia.

Declaracions Katsikaris

El tècnic del quadro taronja creu que “ens enfrontem al primer títol com a tal de la temporada i és important. Tenim il·lusió. Hem de continuar treballant la preparació de l'equip però combinat amb el resultat en la pista. L'equip està treballant bé, les actuació d'Avdalovic i Miralles han sigut les normals per a ser el seu primer partit”, va indicar.



Katsikaris va manifestar que “l'Alacant ha format un bon equip enguany, van guanyar amb solvència en la semifinal i segur que és un rival difícil en la final. Però el nostre objectiu és seguir la mateixa línia de treball que estem fent i si podem guanyar el primer títol, molt millor”, va concloure.



El rival: Alacant Costa Blanca

El conjunt alacantí arriba a la final de la Lliga Valenciana després de véncer ahir divendres en la semifinal a l'Aigües de València Gandia Basket per 96-81. En el conjunt que dirigix Óscar Quintana destaca la presència de l'exjugador de Pamesa València, Pedro Llompart.

El tècnic de l'Alacant va assegurar després de la victòria davant del Gandia que “anirem a fer un bon partit en la final. La clau de la nostra victòria davant del Gandia va ser el domini del rebot i poder córrer en la segona part. Ací ens en vam anar en el marcador. Segur que el públic disfruta amb la final”, va destacar.

Fuente: www.pamesabasket.com
Fuente Logo: www.fbcv.es

Seguimiento del Partido:
Por Punt Dos en Televisión e internet: http://www.rtvv.es/ y http://www.tvvi.es/.

Radio: Radio Nou por radio e internet: http://www.radionou.com/desconex.asp

No hay comentarios: