De todo sobre el viaje a Badalona.

Fotos, vídeos, crónica, etc.

Tucker i els problemes físics derroten al Power E. València a Badalona (80-69)
09/01/2010

Un increïble Clay Tucker (35 punts, 6 triples i 44 de valoración), i els diversos problemes físics del quadro taronja (Marinovic no va jugar per un procés febril, i Rafa Martínez no va poder disputar la segona part també per una grip) van fer impossible la victòria del Power Electronics València en l'Olímpic de Badalona, a pesar de lluitar fins al final.

El xoc va començar igualat, amb Claver anotant i amb la gran ajuda de l'afició taronja (400 aficionados), que es va desplaçar fins a Badalona per a seguir en directe el partit. Marinovic no va poder ser de la partida per una febra d'última hora. El conjunt taronja va començar a manar en el marcador mediat el quart (7-10, minut 5). Lishchuk en la zona, Claver anotant i rebotejant, i De Colo dirigint l'atac valencià van propiciar els primers avantatges. La segona falta de Lishchuk va obligar a eixir a pista a Perovic, però els locals es van acostar després de 5 punts de Tucker i un triple de Tomàs (10-11). Una altra cistella del canterano verd-i-negre va posar per davant al DKV (12-11, minut 7), però una arrancada de geni de De Colo va tornar el comandament als de Spahija (14-18). Al final del quart es va arribar amb 17-20 després d'un triple de Bogdanovic.

El segon període va començar amb una cistella de Kelati, encara que el xoc seguia en distàncies curtes (25-27, minut 12). Amb Simeón en pista, l'equip taronja va continuar portant el ritme. El DKV Joventut confiava en el llançament exterior però Sito Alonso va haver de parar el partit ant un nou parcial valencià (25-32, minut 17). El Power Electronics València va continuar consolidant la seua renda (29-35), encara que Tucker i una certa relaxació en els últims instants van suposar l'empat al descans (36-36).

La segona mitat es va iniciar amb un triple de De Colo i un robatori amb cistella de Claver (36-41). L'eixida en tromba del conjunt taronja va provocar la màxima diferència entre els dos equips (38-45, minut 23). Només els triples mantenien vius els catalans, i Valters i Tucker col·locaven el 44-47. Lishchuk, Kelati i Claver no deixaven al DKV que s'acostaren en l'electrònic (46-51, minut 28), encara que de nou un increïble Tucker mantenia als d'Alonso en el partit i li col·locava per davant al final del quart (55-53).

En l'últim parcial, el DKV Joventut va eixir disposat a decantar el xoc de la seua part, però Kelati amb un triple mantenia al Power Electronics amb opcions (57-56, minut 32). Les 4 faltes de De Colo i de Kelati, unit als problemes físics de Rafa Martínez, complicaven el xoc a Spahija. Tucker va continuar amb el seu recital particular, i a pesar d'algunes decisions arbitrals discutides, els valencians continuaven donant la cara (64-62, minut 35). No obstant això, el quadro català va saber mantindre la renda i inclús ampliar-la al final (80-69).

fuente:
valenciabc

----------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------
NOVA EXHIBICION DE CLAY TUCKER DAVANT EL POWER ELECTRONICS I TRIOMF DEL DKV JOVENTUT PER 80 A 69

El DKV Joventut finalitza la primera volta amb un balanç d'11 partits guanyats i 6 perduts.
El DKV Joventut ha completat amb el partit d'avui una excel•lent primera volta derrotant al Power Electronics València en un partit molt complet per 80 a 69. Comentava Sito Alonso a la finalització del partit, que possiblement era el partit que estava mes satisfet del treball efectuat pels seus jugadors, que quan l'equip valencià dominava, mai han perdut la fe per, gràcies a un excel•lent últim període, donar la volta i acabar sent els clars dominadors de la nit en l'Olímpic. Una de les claus del partit, al marge del gran encert de Tucker, ha estat en què ha funcionat de meravella l'equilibri entre el joc interior i exterior, tenint molt a veure el constant suport d'una afició que avui ha estat de deu per ajudar als seus a guanyar un partit davant un equip sòlid i compacte com és el Power Electronics València.

El Power Electronics ha jugat una bona primera part, dominant el primer quart per 17 a 20. El DKV s'ha posat per davant amb 12 a 11, després el València se’n ha anat de sis (14-20) però un triple de Bogdanovic deixava el marcador del primer quart en 17 a 20. En el segon els de Spahija han jugat les seves millors armes, amb el tir exterior i el domini sota els cèrcols, arribant a tenir vuit punts a favor (27-35). El treball constant i l'encert de Tucker, autor de 13 punts al descans, han fet que el DKV reaccionés amb un parcial de 9 a 1 per deixar el partit en taules al descans amb empat a 36. En la represa el Power Electronics i el DKV lluitaven en cadascuna de les accions, donant emoció i amb l’encert de Tucker que amb deu punts deixés el marcador en 55 a 53. En l'últim període s'ha vist possiblement la millor exhibició d'un equip, el DKV Joventut, que de la mà d'un inspiradíssim Clay Tucker aconseguia donar la volta al marcador amb l'ajuda inestimable en defensa d'Alain Koffi i Christian Eyenga. La defensa ha estat excel•lent per part dels homes de Sito Alonso, que han lligat de mans als valencians, als quals han tret del partit (75-67). Mentrestant el respectable gaudia de cada acció del seu jugador franquícia Clay Tucker, que ha acabat el partit amb 35 punts anotats. Gens han pogut fer els valencians que assistien impassibles a una gran demostració de classe, defensa i efectivitat de Tucker. L'escorta d'Ohio culminava una actuació portentosa anotant al final un triple marca de la casa per deixar el lluminós en el 80 a 69 que reflectia el resultat final.

Tucker ha estat el màxim anotador del partit anotant 35 punts, amb 6 de 8 en triples, i una gran valoració de 44. Nando De Colo ha estat el millor del seu equip amb 15 punts.

Parcials: 17-20, 36-36, 55-53 i Final 80 a 69.
Àrbitres: Pérez Pizarro, Conde i Sacristán